Yahşi Masa, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Yahşi Masa, ihtiyaç sahiplerinin yanında
Yahşihan Belediyesi, kurmuş olduğu Yahşi Masa Birimine yapılan başvurular neticesinde ihtiyaç sahipleri vatandaşların hanelerini ziyaret ederek, yanlarında olmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

KESİNTİSİZ HİZMET SUNUYOR
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından, vatandaşların sorunlarını daha hızlı sonuca ulaştırmak amacıyla kurulan ‘Yahşi Masa’ birimi, ihtiyaç sahibi vatandaşların hanelerini ziyaret ederek, yanlarında olmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Yahşi Masa Birimi, gelen talepler neticesinde durumu iyi olmayan vatandaşlara yardımlar sağlarken, Yahşihan halkıyla günün her saati bire bir görüşerek, gelen istek ve talepleri karşılayarak kesintisiz bir hizmet sunuyor.

7 GÜN 24 SAAT HİZMET
Ayrıca Yahşihan halkına 7 gün 24 saat hizmet sağlayan Yahşihan Belediyesi, 0505 164 46 40 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve irtibat bürolarına gelen istek ve talepleri ilgili birim müdürlerine aktararak kesintisiz çözüm sunarken, tüm sorunlara da anında müdahale ediyor. Yahşihan ilçesinde Yeşil Vadi, Yenişehir, Seyrantepe ve Hacıbey Mahallelerinde 4 adet Belediye İrtibat bürosu olan Yahşihan Belediyesi, bu bürolarda bulunan çalışanları ile Yahşihan halkının emlak ve su işlerini kolaylıkla gerçekleştiriyor. Bu sayede vatandaşların bu hizmetler için ilçe merkezine gitme zorunluluğu ortadan kalkıyor.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.