‘Welly Cafe & Kitchen’ Kırıkkale’nin hizmetinde

‘Welly Cafe & Kitchen’ Kırıkkale’nin hizmetinde
Kırıkkale’nin yerli ve öz sermayesi ile kurulan Welly Cafe & Kitchen’ın açılışı gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu açılışta bando ekibinin gösterisi görülmeye değerdi.

ZİYARETÇİLERİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI
Kırıkkale’nin markası olan ve yerli sermaye ile kurulan Welly & Cafe Kitchen, ihtişamlı bir açılışla hizmete başladı. Eski adıyla Derya Alabalık olarak bilinen yerde açılan Welly Cafe & Kitchen, dikkat çeken mekan tasarımı ve zengin mutfağı ile ziyaretçileri kendine hayran bıraktı. Welly Cafe & Kitchen’ın sahibi Veli Uça, “Kırıkkaleli vatandaşların gönül rahatlığıyla gelerek, vakit geçirebilecekleri böyle bir mekan açtığımız için mutluyum. Kırıkkale’mize hayırlı olsun.” dedi.

RENKLİ GÖRÜNÜTLERE SAHNE OLDU
Bando takımının gösterisi ile renkli görüntülere sahne olan açılışa, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı. 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.