Vatanımızı asla böldürtmeyiz!

Vatanımızı asla böldürtmeyiz!
Kırıkkale'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda dijital anı defterine düşüncelerini yazdı.

BU MİLLET BİR ÇOK SINAVI AŞTI 
Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda dijital anı defterine düşüncelerini yazdı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda devam eden etkinlikte konuşan Tekbıyıkoğlu, 15 Temmuz'un Türk milletinin tarihindeki ilk badire olmadığını belirterek, bu milletin birçok sınavı aştığını ve üstesinden geldiğini söyledi.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
"Nöbet" isimli tiyatro oyunun sergilendiği programda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Etkinliğe, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


ŞEHİTLERİN MEZARLARI ZİYARET EDİLDİ
Karakeçili Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanı Veysel Aydemir, protokol üyeleri ile şehit yakınlarının katıldığı ilçe mezarlığındaki programda, Kur'an-ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü Muhammet Key tarafından dua edildi. Demir ve beraberindekiler, daha sonra 15 Temmuz şehitleri polis memuru Alpaslan Yazıcı ve Volkan Pilavcı'nın mezarlarına karanfil bıraktı. Cuma namazından önce de Karakeçili Merkez Camisi'nde şehitler için mevlit okutuldu ve dua edildi.

Kaynak: AA

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.