Valilik Kupasında yine kavga

Kırıkkale’nin il oluşunun 30. yılı nedeniyle düzenlenen Valilik Kupasında yine kavga çıktı.

Gazetekale.com Haber Merkezi
Kırıkkale’nin il oluşunun 30. yılı nedeniyle düzenlenen Valilik Kupasında yine kavga çıktı.

Çeyrek finale çıkma mücadelesi veren Çelebi Gardaşlar ile Daltonlar takımları arasında kavga çıktı. Her iki takımında ciddi mücadele verdiği karşılaşma 1-1 sona erdi. Maçın galibinin penaltı atışları ile belirleyeceği maçta son düdüğün çalması ile birlikte oyuncular arasında sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Oyuncular saha içinde bir birini kovalamaya başlarken, teknik heyetinde sahaya girmesiyle birlikte ortalık biranda karıştı. Hakem maçı iptal ederken, her iki takımda turnuvadan diskalifiye oldu. Polis ekiplerinin yoğun müdahalesi sonrası kavga sakinleştirilirken, güvenlik kontrolünün sağlanmasının ardından takımlar sahadan ayrıldı.

Çıkan kavgada futbolcu ve teknik heyetten yaralananların olduğu öğrenildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kavga edenlerin emniyette ifadesi alındı. Kavga sonrası iki takımda turnuvadan men edildi.

HAKEME BÜYÜK TEPKİ

Maçın hakemlerinin verdiği kararlarla ortamın gerildiğini iddia eden sahadaki futbolcular, hakeme büyük tepki verdi. Tertip komitesinden düzgün hakem atamasını talep eden sporcular, maçtaki kavganın sebebinin hakem olduğunu öne sürdüler. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.