Vali Tekbıyıkoğlu, Gazetekale'ye hayran kaldı

Vali Tekbıyıkoğlu, Gazetekale'ye hayran kaldı
Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette yazılı basın olarak yayın hayatına başlayan Gazetekale’yi inceleyen Tekbıyıkoğlu, güzel içeriklerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

TEKBIYIKOĞLU:  “ÖNEMLİ BİR ESER ORTAYA ÇIKMIŞ”
Dijital yayın hayatının yanı sıra aylık olarak yazılı basın hayatına da yön veren Gazetekale’nin ilk sayısı çıktı. Bu nedenle Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Gazeteyi yakından inceleyen Tekbıyıkoğlu, gazete sayfalarının tamamen dijital entegrasyonlu olması nedeniyle önemli bir içeriğin ortaya çıktığını dile getirdi.

MOBİL UYGULAMAYI TELEFONUNA İNDİRDİ 
Gazetekale sayfalarının içerisinde bulunan haber ve röportajların QR kodlarını okutarak haberlere ve video içeriklerine ulaşan Tekbıyıkoğlu, aynı zamanda da Gazetekale’nin mobil uygulamasını cep telefonuna indirdi. Samimi, içten ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Tekbıyıkoğlu, gazete sayfalarının hepsini yakından daha detaylı şekilde inceleyeceğini dile getirdi.  Tekbıyıkoğlu, özel içeriklerin ve röportajların yer aldığı gazetenin Kırıkkale’ye değer kattığını dile getirdi.

SAMİMİ VE SICAK BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİ 
Makamında kendilerini kabul eden Tekbıyıkoğlu’a teşekkür eden Yahşi, “Sevdamız olan Kırıkkale’ye güzel bir eser bırakmak amacıyla ekip arkadaşlarımızla birlikte gece-gündüz çalışıyoruz. Her sayfasında ve sayısında özel içeriklerin yer aldığı ve yer alacağı gazetemizi Kırıkkale halkımıza armağan ederek Valimiz Tekbıyıkoğlu’na Gazetekale’yi takdim ettik. Samimi, içten ve sıcak yaklaşımı için çok teşekkür ederiz. Bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” dedi. Ziyaretin sonunda Tekbıyıkoğlu, Yahşi ve Gökdemir günün anısına selfie çekindi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.