Vali Sezer’den bayram ziyaretleri

Vali Sezer’den bayram ziyaretleri
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kurban Bayramı arifesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde bayram mesaisi yapan personele kolaylıklar dileyen Vali Sezer, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yasin Baran’ın ailesini ziyaret etti.

İTFAİYEYİ ZİYARET

Vali Sezer, bayram ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, itfaiye personelinin bayramını kutladı. Daha sonra eşi Canan Sezer ile birlikte Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi ile Çocuk Destek Merkezini ziyaret eden Vali Sezer, burada kalan sakinlerin de bayramını kutlayarak, onlarla bir süre sohbet etti.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Siirt’in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yasin Baran’ın Etiler mahallesinde bulunan baba ocağına bayram ziyaretinde bulunan Vali Sezer, aileye bir kez daha başsağlığı ve sabır dileyerek, şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

112’Yİ ZİYARET ETTİ

112 Acil Komuta Merkezi ile Kırıkkale- Ankara Karayolu üzerinde bulunan Polis uygulama noktasını da ziyaret eden Vali Sezer, görev başında bulunan personel ve güvenlik güçlerinin bayramını kutlayarak, hayırlı görevler temennisinde bulundu. Bayram ziyaretlerinde Vali Sezer’e, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’da eşlik etti.

Kaynak: İl Gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.