Uzelli'den Kırıkkale'de 5 bin aileye yardım

Uzelli'den Kırıkkale'de 5 bin aileye yardım
Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, Kırıkkaleli 5 bin aileye yardım paketi gönderdi. 

Gazetekale.com / Yasemin Can

UZELLİ’DEN 5 BİN AİLEYE YARDIM
Kırıkkaleli İş İnsanı, Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Kırıkkale’de bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu. 5 bin aileye yardımda bulunan Uzelli, ihtiyaç sahibi ailelere Kırıkkale Valiliği aracılığı ile ulaşılacağını açıkladı.

SEVDİKLERİMİZİ GÖREMEMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ
Uzelli yaptığı açıklamada; " Çok şükür bizlere ki bir Mübarek Ramazan ayının daha arifesindeyiz. Her sene heyecanla, sabırsızlıkla, özlemle beklediğimiz bu mübarek günlere, bu sene bir hayli buruk giriyoruz. Tüm dünyayı ve ülkemizi saran virüs salgını dolayısıyla, mümkün mertebe evlerimize kapanmış durumdayız. Sevdiklerimizi görememenin, onlara sarılamamanın, bir arada olamamanın üzüntüsünü çok fazlaca yaşıyoruz. Kutsal saydığımız camilerimizde cemaatle namaz kılamama, Cuma namazımızı eda edememe, belki teravih gibi ibadetlerimizi de yapamayacak olmanın acısını en derinimizde hissediyoruz" ifadelerini kullandı.

İBADET EDEBİLMENİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU ANLAYACAĞIZ
Uzelli açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Umuyorum ki, Cenab-ı Hakk'ın izni ile, tüm ülke olarak bu beladan tez zamanda kurtulacağız. Eskisinden daha çok çalışacağız, üreteceğiz ve çocuklarımızın geleceği için hep birlikte el ele daha güzel, daha sağlıklı, daha mutlu ve daha huzurlu yarınlara ulaşacağız. Özellikle sağlığımızın ve sevdiklerimizle birlikte olabilmenin, dilediğimizce toplu ibadet edebilmenin ne kadar önemli olduğunu her zamankinden daha iyi anlayacağız" şeklinde konuştu.

DUALARINIZ MİLLETİMİZİN ÜZERİNE OLSUN
Uzelli; "Değerli hemşehrilerim; sizlere Valiliğimiz aracılığıyla ulaştırmış olduğum bu Ramazan paketlerini bu kardeşinizden kabul etmenizi istirham ederim. Bu mübarek günlerde dualarınız; vatanımızın, milletimizin, ülkemizin, atalarımızın, evlatlarımızın ve sağlığına kavuşmak isteyen tüm hastalarımızın üzerine olsun" dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.