Türkyılmaz’dan Keskin’e çıkarma

Türkyılmaz’dan Keskin’e çıkarma
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 2 Haziran’da yeniden yapılacak olan Keskin Belediyesi seçimleri için meclis üyeleri ile birlikte Keskin'e çıkarma yaptı. Türkyılmaz, MHP Keskin Belediye Başkan adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu’na destek verdi. Türkyılmaz, vatandaşlara şöyle seslendi; "Mustafa Bey kazanırsa Keskin ile kardeş belediye olacağız. Sonuna kadar destek vereceğim." dedi.

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “SİLSÜPÜROĞLU KAZANIRSA, KESKİN İLE KARDEŞ BELEDİYE OLACAĞIZ”

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 2 Haziran’da yeniden yapılacak olan Keskin Belediyesi seçimleri için meclis üyeleri ile birlikte Keskin'e çıkarma yaptı. Türkyılmaz,  MHP Keskin Belediye Başkan adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu’na destek verdi. Türkyılmaz, vatandaşlara şöyle seslendi; "Mustafa Bey kazanırsa Keskin ile kardeş belediye olacağız. Sonuna kadar destek vereceğim." dedi.

İNANIYORUZ, KAZANACAĞIZ

Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nın Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde 2 Haziran’da seçimin yenilenmesi kararını vermesinden sonra mahalli idareler yerel yönetim seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart 2019 mahalli idareler yerel yönetim seçimlerinde Yahşihan Belediye Başkanı seçilen Osman Türkyılmaz, Keskin ilçesine meclis üyeleri ile birlikte çıkarma yaptı. MHP’nin Keskin Belediye Başkan adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu’na destek veren Türkyılmaz, seçimi kazanacaklarını söyledi.

MHP’Lİ BELEDİYE SAYISI 5 OLACAK

Keskin ilçesiyle birlikte MHP’li belediye sayısının 5’e çıkacağını söyleyen Türkyılmaz, “Meclis üyelerimizle birlikte partimizin adayına destek vermeye geldik. İnşallah 2 Haziran’da yapılacak olan seçim sonrası Kırıkkale’nin ilçelerinde dört olan MHP’li belediye sayısı inşallah beş olacaktır. 2 Haziran’a kadar birlik ve beraberlik içerisinde yürüteceğimiz çalışmaların meyvesini, kardeşimiz Silsüpüroğlu’nu başkan yaparak alacağız” dedi.

ESNAFLARA TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ

Seçim çalışmaları kapsamında ilçede kurulan pazar yerini de ziyaret eden Türkyılmaz, vatandaşların sevgisiyle karşılandı. Pazarcılarla ürünlerin fiyatları ve ilçede yenilenecek olan seçim hakkında sohbet eden Türkyılmaz, bütün esnaflara Türk Bayrağı hediye etti. Türkyılmaz’ın bu ziyaretinden dolayı teşekkür eden vatandaşlarda, MHP’li aday Silsüpüroğlu’nun yanında oldukları mesajını verdiler.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.