Türkyılmaz: “Talepleri dinleyerek çözüm üretiyoruz.”

Türkyılmaz: “Talepleri dinleyerek çözüm üretiyoruz.”
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Bayraktepe Mahallesi’nde bulunan Atak Sitesinde halk günü toplantısı gerçekleştirdi. Türkyılmaz, “Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini dinleyerek çözüm üretiyoruz” dedi.

AMAÇ YERİNDE VE HIZLI ÇÖZÜM ÜRETMEK
Yahşihan’da ikamet eden vatandaşların taleplerini, şikâyetlerini tek tek dinleyerek çözüm üretmeye çalışan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın ‘Halk Günü’ toplantıları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Türkyılmaz, yerinde ve hızlı çözüm bulmak amacıyla pandemi koşullarına uygun olarak düzenlenen halk günü toplantısında Yahşihanlı vatandaşlarla bir araya geldi.

TEK TEK DİNLİYOR
Başkan Türkyılmaz, talep ve isteklerini iletmek üzere gelen Bayraktepe Mahallesi Atak Sitesi sakinlerini tek tek dinledi. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Başkan Türkyılmaz, toplantı boyunca katılan her vatandaşı dikkatle dinleyerek notlar aldı. Toplantıya aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler veren ve onları sevindiren Başkan Türkyılmaz, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen talepleri yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Toplantıya katılan vatandaşlar, sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Osman Türkyılmaz’a teşekkür ettiler.
 


602a440f8bfc3-turkyılmaz talepleri dinliyor (1).jpeg

602a440fb171b-turkyılmaz talepleri dinliyor (2).jpeg

602a441058392-turkyılmaz talepleri dinliyor (3).jpeg

602a4410d8a9d-turkyılmaz talepleri dinliyor (4).jpeg

602a441170dfd-turkyılmaz talepleri dinliyor (5).jpeg

602a4411de9e1-turkyılmaz talepleri dinliyor (6).jpeg

602a44133f22b-turkyılmaz talepleri dinliyor (8).png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.