Türkyılmaz, insan odaklı sosyal aktivitelere devam ediyor

Türkyılmaz, insan odaklı sosyal aktivitelere devam ediyor
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçeye yapılması gereken yatırımlar ve hizmetlerin yanı sıra özellikle insan odaklı sosyal aktiviteleri ile dikkat çekiyor.

HER FIRSATTA SAHADA
Göreve seçildiği günden bu yana öncelikle ilçenin en önemli ihtiyacı olan alt yapı sorununu çözen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak hizmetleriyle ilçe halkının takdirini kazanmayı sürdürüyor. Su sorunu, altyapı, yol, kaldırım, temizlik, imar uygulamaları gibi asli hizmetlerini de eksiksiz yerine getiren Başkan Türkyılmaz, tüm bu işlerinin arasında fırsat buldukça vatandaşlarına arasında olmaya gayret ediyor. Yaklaşık iki yıldan bu yana her fırsatta sahada olmaya özen gösteren Başkan Türkyılmaz, seçim sürecinde başlattığı tüm uygulamalarını sürdürüyor.

TALEPLERİ DİNLİYOR
İlçe halkının arasında olmaya özen gösteren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sokakta karşılaştığı genç yaşlı herkes ile görüşüyor. Karşısında kim olursa olsun mutlaka o kişiyi dinliyor ve hiç olmazsa hal hatır sorarak insanların kalbine girmeye özen gösteriyor. Tüm uygulamaların dışında makamında olduğu zamanlarda kendisiyle görüşmek isteyenlerle mutlaka görüşerek istek ve talepleri dinliyor. Haftanın bir gününü makamında vatandaşlara ayıran Başkan Türkyılmaz, gelen istek talep ve şikâyetleri toplantıda hazır bulunan birim müdürleri aktarılmasını olanak sağlıyor. Bu sayede vatandaşlar istek talep ve şikâyetlerini tek elden ilgili birime iletmiş oluyor.
 


60b4f57d2bddd-turkyilmaz (2).jpg

60b4f57d47db5-turkyilmaz (1).jpg

60b4f57db8c08-turkyilmaz (4).jpg

60b4f57dee636-turkyilmaz (3).jpg

60b4f57e877bc-turkyilmaz (5).jpg

60b4f57ea605f-turkyilmaz (6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.