Türkyılmaz’ın malvarlığı açıklaması Urfa’da haber oldu

Türkyılmaz’ın malvarlığı açıklaması Urfa’da haber oldu
Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, dün oldukça farklı bir propaganda yöntemi uygulayarak kendisinin ve ailesinin malvarlığını açıkladı. Sosyal Medya üzerinden yapılan açıklamanın ardından dört bir yandan tebrik mesajı alan Türkyılmaz için en büyük sürpriz Şanlıurfa’dan geldi.

“Urfa'dan böyle bir aday çıkar mı?” başlığıyla, Türkyılmaz’ın açıklamasını haber yapan “Ajansurfa.com” isimli haber sitesi, Türkyılmaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın fotoğrafını da haber fotoğrafı olarak kullandı. AjansUrfa.com haber sitesi, haberinde Türkyılmaz ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi için MHP'den belediye başkan adayı olan Osman Türkyılmaz, seçmenin karşısına mal varlığını açıklayarak çıktı.

Şeffaf bir belediyecilik ilkesini benimsediği mesajı veren Türkyılmaz'ın, Urfa'daki adaylara örnek olup olmayacağı merak konusu oldu. 31 Mart yerel seçimleri için kampanyalarına başlayan adayların en dikkat çeken ismi Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kırıkkale Yahşihan İlçe Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz oldu.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü iken eşinin arkadaşlarını alarak odasında gün düzenlediği iddialarıyla gündeme gelen isim, son olarak MHP'nin ilçedeki adayı olarak siyasette yer buldu. Aday Türkyılmaz'ın seçim kampanyası ise dikkat çekti.

Kendisinin ve ailesinin tüm mal varlığını içeren bir pankart hazırlatan Türkyılmaz, seçmene şeffaflık ilkesi çerçevesinde seslendi.

Türkyılmaz'ın bu hamlesi "Acaba Urfa'da böyle bir aday çıkar mı?" sorusunu akıllara getirdi.

AJANS URFA”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.