Türkyılmaz: “Geçmişi sorgulamıyoruz, geleceğe yatırım yapıyoruz”

Türkyılmaz: “Geçmişi sorgulamıyoruz, geleceğe yatırım yapıyoruz”
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın Youtube kanalında yayınlanan ve yoğun ilgi gören “Başkana Randevusuz Sorular” programının 15. bölümü izleyenlerine kavuştu.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ 
Gelen soruların hepsine elinden geldiğince cevap veren Osman Türkyılmaz, “Duygusallığınızla ilçeyi nasıl yönetebiliyorsunuz?” sorusuna, “Duygusallığım, sevgim ve amatörlüğüm bir tarafta kalırken bir taraftan da profesyonel bir şekilde layığıyla işimi yapmaya çalışıyorum.” cevabını verdi. Vatandaşlardan gelen soruları cevapsız bırakmayan Türkyılmaz, voleybol sahası çalışmalarını da soran vatandaşa, “Parklarda voleybol sahası yapmaya devam ediyoruz. Elimizden geldiğince çalışmalarımız sürüyor, yakın zamanda da; Gazi Albay Cihan Sanlı Parkı, Erenler Mahallesi parkı ve Yeşil Vadi parklarının voleybol sahası çalışmalarına da başlayacağız.” dedi.

ÇOCUKLAR İÇİN YAZ SPOR OKULU
Okulların tatil olmasıyla beraber vatandaş da Yahşihan Belediyesi’nin çocuklara yönelik projelerini merak etmeye başladı. Çocuklar benim yaşam sevincim diyen Osman Türkyılmaz, ‘Başkana Randevusuz Sorular’ programında vatandaşın meraklarını gidermeyi başardı. Çocuklarla ilgili projelerini açıklayan Türkyılmaz, ”Çocuklar için yaz spor okulu veya futbol, voleybol, basketbol veya bireysel anlamda Kadın Aile ve Çocuk Müdürlüğümüz çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.” Dedi. Güzel bir hazırlık olduğunu ifade esen Türkyılmaz, “Yahşihan’da ikamet eden ve üç yıl üst üste takdir belgesi almış olan her çocuğumuza bisiklet hediye ediyoruz.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.