Türkyılmaz, gazetecileri unutmadı

Türkyılmaz, gazetecileri unutmadı
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.


GAZETECİLER GÜNÜ KUTLADI
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Kırıkkale’deki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, tüm basın görevlilerinin Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Yenişehir mahallesinde bulunan bir restoranda, kahvaltı eşliğinde düzenlenen programda basın görevlileriyle uzun uzun sohbet eden Türkyılmaz, programa katılan tüm basın görevlilerine çeşitli hediyeler verdi. 

GAZETECİLER SİYASİLERİN YOLDAŞIDIR
Gazetecilik mesleğinin anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Türkyılmaz; “Gazeteciler siyasilerin bir arkadaşıdır, yoldaşıdır. Gazeteci arkadaşlar bizi yazacaklar ki bizde ‘Bu hatayı yapmışız, bir daha yapmayalım’ diyerek kendimi düzelteceğiz. Gazeteciler ve siyasiler bir elmanın iki yarısıdır. Bugün bizden ziyade sizin gününüz. Yol yaptım, köprü yaptım deme günü değil, gazeteciler için ne yaptım deme günüdür.” ifadelerini kullandı.

BİZLER SİZSİZ, SİZLER BİZSİZ OLAMAZ
Etkinliğe katılan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ise, “Öncelikle Belediye Başkanımıza böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ederim. Bugün sizlerle bir arada olmak bizim için ayrı bir gurur. Senelerdir siyasetin içerisindeyiz. Belediye Başkanımızın söylediği gibi bizler sizsiz, sizler de bizsiz olamaz. Haberin kaynağı biziz, haberi hayata geçiren, sunan, vatandaşı bilgilendiren gazetecilerdir. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutluyorum" şeklinde konuştu.

Gazete kale / Burak Çalışkan


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.