Türkyılmaz’dan sanayi sitesine temizlik denetimi

Türkyılmaz’dan sanayi sitesine temizlik denetimi
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yeni Sanayi Sitesi içerisinde bulunan esnafı ziyaret etti. Sanayi içerisinde temizlik denetimi yapan Türkyılmaz, esnafa yönelik uyarılarda bulunarak, çöp poşeti dağıttı.

TÜM ESNAFI TEK TEK ZİYARET ETTİ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sanayi Kooperatif Başkanı Hamit Macit ve Yahşihan Belediyesi müdürleri, Yahşihan’da bulunan Yeni Sanayi Sitesinde temizlik denetimi yaptı. Sanayi sitesi içerisinde bulunan tüm esnafla tek tek sohbet ederek, uyarılarda bulunan Türkyılmaz, esnafa çöp poşeti dağıttı. 

“BUNDAN SONRA HERKES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLEYECEK”
Türkyılmaz, sanayi sitesi içerisinde görüntü kirliliğine neden olan uygunsuz istiflenmiş malzemelerin ve dükkan önüne atılmış çöplerin kaldırılmasını istedi. Bu işlem için sanayi esnafına süre veren Türkyılmaz, “Bundan sonra herkes kapısının önünü temizleyecek.” dedi.

“SİZ TEMİZ OLURSANIZ, BİZDE TEMİZİZ”
Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Türkyılmaz, Biz Yahşihan Belediyesi olarak 10 müdürümüz, 5 ekip amirimiz ve 80 çalışanımızla beraber tüm sokakları temizledik. Esnaf arkadaşlarımızla da sohbet ederek, konteynerlerden vazgeçip çöp poşeti ile temizlik yapacağımızı söyledik. Bugüne kadar Yahşihan Belediyesi olarak, temizlik konusunda elimizden gelen desteği sağladık. Biz her zaman şunu söyledik; “Siz temiz olursanız, bizde temiziz.” Bundan sonra herkes kapısının önünü temizleyecek. Bizde ana halterlere bakıp daha temiz bir Yahşihan ve daha temiz bir sanayi olması için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.” dedi.

“ESNAFIMIZ DAHA TEMİZ KULLANMAYI ÖĞRENECEK”
Sanayi sitesinde bulunan tüm dükkanları temizlediklerini belirten Sanayi Kooperatif Başkanı Hamit Macit yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Sanayimizi esnafın kapısının önüne kadar temizledik. Bundan sonraki aşamalar konusunda da esnafımızı bilgilendirdik. Bundan sonraki süreçte çöp konteynerlerinin nasıl kullanılacağını ve çöp konteyneri olmayan yerlere çöp poşetlerinin dağıtılacağını anlattık. Bundan sonra esnafımızda daha temiz kullanmayı öğrenecek.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.