Türkyılmaz’dan birliktelik yemeği

Türkyılmaz’dan birliktelik yemeği
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri ile moral yemeğinde bir araya geldi. 

“BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
“Düzenlenen moral yemeğinde, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli ile uzun uzun sohbet eden Başkan Türkyılmaz, emekleri ve samimi çalışmaları için kendilerine teşekkür etti. Yemeğe katılan personellerine teşekkür eden Başkan Türkyılmaz; “Sahada ve zor şartlarda çalışan işçi arkadaşlarımla bir araya gelerek görüşmeye çalışıyorum. Başkanlık kimliğimin yanı sıra dostluk ve samimiyet ilişkisi içerisinde onlarla sohbet edip varsa sıkıntılarını dinliyorum. Biz çok büyük bir aileyiz. Tüm emekçi ekibime kolaylıklar diliyorum. Hepsine göstermiş olduğunuz fedakâr çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

"BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM"
Yahşihan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Kubilay Kayır, düzenlenen yemekte Başkan Türkyılmaz’a destekleri için teşekkür etti. Kayır; “İlçemizde her koşulda özveri ile çalışan ekibim Yahşihan için en iyisini yapacak. Tüm çalışanlarımızın emeğine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.