Türkyılmaz, “Bu yılda güzel projelerimizi ilçemize kazandıracağız”

Türkyılmaz, “Bu yılda güzel projelerimizi ilçemize kazandıracağız”
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları sahada denetledi. Açıklama yapan Türkyılmaz, “Her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden güzel projelerimiz ilçemize kazandıracağız.”

ÇOK GÜZEL PARKLAR KAZANDIRACAĞIZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, beraberinde birim müdürleriyle birlikte ekiplerin sahada yürüttüğü çalışmaları yerinde denetledi. Fen İşleri Müdürlüğü’nde devam eden çalışmalarla denetime başlayan Türkyılmaz, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde çalışmalara başlandığını belirtti. Yeşilvadi TOKİ’de bulunan mevcut parkın yenileceğini belirten Türkyılmaz, “Mahallemizde bulunan parkımızın bölgemize yetersiz kaldığını düşünüyoruz. Bu bölgemize daha büyük bir park inşa edeceğiz Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı. Türkyılmaz, Bayraktepe Mahallesi New Konfor Sitesi arkasında bulunan alana ve Yenişehir Mahallesi’nde bulunan halı sahanın yanındaki mevcut alanlara da güzel bir parkın yapılacağının müjdesini verdi. Seyrantepe Mahallesi’nde taksi durağı yeri çalışmalarını inceleyen Türkyılmaz, daha sonrasında aynı mahallede yapılacak olan pazar yeri bölgesini inceledi.

ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ
Özellikle yaz aylarında binlerce kişiyi ağırlayan Ahmet Demirbilek Parkı’nda incelemeler yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, mevcut parkta yenileme çalışmaları olacağının müjdesini verdi. Hayvan barınağı ve Kedi Köyü’nü de ziyaret eden Türkyılmaz barınakta bulunan hayvanları sevmeyi ihmal etmedi. Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Bir yandan ziyaretler gerçekleştiriyor, bir yandan da güzel ilçemiz için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizde devam eden çalışmalarımızı ve yapılacak olan projelerimizi tek tek inceleyerek ekibimizden bilgiler aldık. Bu kapsamda yapımına başlanan çalışmalarımızı da yerinde gözlemledik. Her sene olduğu gibi bu yılda birçok güzel projemizi ilçemize kazandıracağız. Hepimiz için sahada olan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.