Türkülerle, halaylarla  Gazeteciler Günü

Türkülerle, halaylarla  Gazeteciler Günü
Kırıkkale’de bozlak kültürü temsilcilerinden olan Taşan Kardeşler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kırıkkale’de gazetecileri, Keskin ilçesinde yer alan Hacı Taşan Kültür Merkezi’nde ağırladı.

EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI
10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle  düzenlenen  etkinlik çeşitli ikramlarla başladı. Gazetecilerin bir araya geldiği program Taşan Kardeşler’in  sahne aldığı bölüm ile devam etti. Merhum Hacı Taşan  ve yöreye ait türkülerin seslendirildiği gecede gazeteciler, yöresel ezgiler eşliğinde oyunlar oynayıp, halay çekti. Oldukça eğlenceli anlar yaşanan programda gazeteciler, sıcak ve samimi ortamda unutulmaz bir gece yaşadı.

PLAKET VERİLDİ
Gazetecilerin doyasıya eğlendiği gecede her 10 Ocak Gazeteciler Günü bir araya gelmeyi hedeflediklerini belirten Taşan Kardeşler Grubu üyesi Duran Taşan; “Kırıkkale’de görev yapan gazetecilerimizin gazeteciler gününü kutluyorum. Sizler zor şartlarda çalışıyorsunuz, büyük fedakarlık sergiliyorsunuz. Allah ailelerinizle birlikte nice günler kutlamayı nasip etsin” dedi. Gazetecilerin oldukça memnun kaldığı gece sonunda Taşan Kardeşler Grubu üyelerine gazeteciler tarafından plaket takdim edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.