TÜGVA, Nur Camisinde maske ve çikolata dağıttı

TÜGVA, Nur Camisinde maske ve çikolata dağıttı
Pandemi döneminde sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam eden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale Lise Koordinatörlüğü ekibi, Cuma namazı sonrası Nur Camisinde vatandaşlara maske ve çikolata dağıttı.

“TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM ETMELİYİZ”
Aşılama sürecinin başlamasıyla beraber salgınla mücadelede önemli bir eşiğin aşıldığını belirten TÜGVA Kırıkkale İl Temsilcisi Çağrı Parlak; “Türkiye, dünyaya nazaran salgını çok iyi yönetti, tedbirleri erken uygulamaya koydu ve çok şükür az zararla bugüne geldi. Aşılama sürecinin de başlamasıyla bu mücadelede önemli eşik aşıldı. Fakat tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Bizler de cuma namazı sonrası Kırıkkale’de bulunan Nur Camisinde vatandaşımıza maske ve çikolata dağıtımı yaparak tedbirlere uyulması konusunda teşvik edici olmak istedik. İnşallah bugünleri hep beraber geride bırakacağız” dedi.

“PANDEMİDEN SONRA YENİ PROJELERİMİZ YOLDA”
Birçok sosyal sorumluluk projesi yaptıkları ve ilerleyen süreçte de çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Parlak; “İlimizde birçok sosyal sorumluluk çalışması yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.  Yeni projelerimiz yolda. Gençler olarak her zaman hazırız. Hem pandemi döneminde hem de inşallah pandemiden sonra da birbirinden güzel çalışmalarla yine sahada olacağız.” dedi.
 


602fda46e3f51-tugva (1).jpeg

602fda470ba9f-tugva (2).jpeg

602fda479445a-tugva (3).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.