TÜGVA’dan öğrencilere tablet desteği

TÜGVA’dan öğrencilere tablet desteği
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale İl Başkanı Çağrı Parlak ve beraberindekiler, “Uzakta Olsak Eğitime Engel Yok” kampanyası kapsamında, öğrencilerine tablet bilgisayar ve maske dağıttı.

FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TÜGVA Kırıkkale İl Teşkilatı, Kırıkkale Valiliği tarafından hayata geçirilen ‘Uzakta Olsa Eğitime Engel Yok’ kampanyasına destek verdi. İl Teşkilatı, Kırıkkaleli öğrencilere tablet bilgisayar ve maske dağıttı. TÜGVA Kırıkkale İl Teşkilatının ikinci etkinliği ise TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu’nun 81 İlde başlattığı “Bugün Fidan Yarın Nefes” projesine katılmak oldu. İl Başkanı Çağrı Parlak ve beraberindekiler ‘Bugün Fidan Yarın Nefes’ etkinliğinde fidan dikimi gerçekleştirdi.

PROJELER DEVAM EDECEK
Zor bir dönemden geçildiğini belirten ve imkanlar dahilinde herkesin birbirine destek olup zor süreçten el birliği ile çıkılması gerektiğine vurgu yapan Parlak, “Bütün sivil toplum kuruluşlarını ve maddi imkanı uygun yardımseverleri bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye çağırıyorum. Amacımız, eğitim öğretim döneminde geleceğimiz olan öğrencilerimize katkıda bulunmaktır.”  dedi. Destekte bulundukları öğrencilerin yüzlerindeki mutluluğun kendilerini duygulandırdığını belirten Parlak, benzer sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini de belirtti.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.