TSO, video konferansla toplandı

TSO, video konferansla toplandı
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, koronavirüsle mücadele ve etkilerini en aza indirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen toplantıyı, video konferans aracılığıyla yapıldı.

Gazetekale.com / Burak Çalışkan

TSO’DA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ
Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından alınan tedbir uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Daha önce hizmet binasının dezenfekte edilerek ilaçlanması, katlara dezenfektan yerleştirilmesi, çalışma saatlerinin düzenlenmesi, odaya gelen ziyaretçilerin ve çalışanların vücut sıcaklıklarının sürekli ölçülmesi, online başvuru ve online belge verilmesi gibi tedbirlerin alındığı TSO’da bu haftaki Yönetim Kurulu Toplantısı da video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi. 

10 BİN TL BAĞIŞ
Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı’nın makamında, yönetim kurulu üyelerinin de bilgisayar ve cep telefonları aracılığıyla katıldıkları video konferanslı toplantının gündeminde salgın nedeniyle başlatılan milli dayanışma kampanyasına verilecek destekler görüşüldü. İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini hatırlatan Başkan Varlı, alınan tedbirlere herkesin uyması gerektiğini söyledi. Yurt genelinde başlatılan ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ milli dayanışma kampanyasına TSO olarak 10 bin TL bağışta bulunduklarını ifade eden Varlı, tüm oda üyelerine ve imkanı olan tüm vatandaşlara da bu kampanyaya destek olma çağrısı yaptı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.