TOKİ sakinlerinden ilginç 'cami' eylemi

TOKİ sakinlerinden ilginç 'cami' eylemi
Yenimahalle'de yapılan TOKİ Konutlarında bir grup vatandaş ilginç bir eyleme imza attı. Bölgeye yapılan caminin bir türlü ibadete açılmamasına tepki gösteren vatandaşlar, cami önünde hareketsiz bir şekilde durarak, yetkililere bu şekilde mesaj gönderdi.  

"YAKINLARDA BAŞKA CAMİ YOK"
Yenimahalle TOKİ Bloklarında ikamet eden bir grup vatandaş, bölgeye yapılan ve aylar önce inşaat çalışmaları tamamlanmasına rağmen ibadete açılmayan caminin önünde durma eylemi gerçekleştirdi. Yakınlarda başka cami olmadığını belirten mahalle sakinleri, "Burada binlerce insan yaşıyor, uzağa gidemeyen yaşlı insanlar var, camimizin açılmasını istiyoruz" dediler. 

"EKSİKLERİ BİZ TAMAMLAYALIM"
Caminin ibadete açılması için Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurduklarını ve 'Caminin eksikleri var, tamamlanınca açılacak' cevabı aldıklarını belirten mahalle sakinleri, "Müftülükten yetkililer geldi ve bize bazı eksikliklerin olduğunu söylediler. Bizde, 'Camiyi açın eksiklikleri biz giderelim dedik', ancak buna rağmen camiyi açmadılar. Lütfen yetkililer sesimizi duysun." dedi.

Kaynak: Kırıkkale Kuşu


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.