TOKİ, Kırıkkale’de 456 konut satacak 

TOKİ, Kırıkkale’de 456 konut satacak 
Ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş için TOKİ müjdesi geldi. TOKİ Türkiye genelinde 24 ilde toplam 3 bin 151 konutu dar ve orta gelirli vatandaş için kuralı satışa sunacak. 

BAZI BELİRLİ KOŞULLARI BULUNUYOR 
Toplu Konut İdaresi TOKİ 24 ilde dar ve orta gelirli aileler için düşük taksit ve uygun ödeme şartları ile konut satışa sunacağını duyurdu. Temmuz ayında başlayacak olan ve Ağustos ayının ilk haftası sona erecek olan başvurulara katılmak isteyenler için de belli başlı koşullar yer alıyor. Peki, TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak ve bitecek? TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl ve nereden yapılacak? İşte TOKİ ucuz konut başvuruları, şartları ve tüm bilgiler.

UCUZ KONUT BAŞVURU ÖDEME KOŞULLARI
2+1 ile 3+1 seçenekli dairelerin fiyatları 163 bin liradan başlarken, taksitler ise 1.442 liradan başlıyor. Ödeme seçenekleri ise projeden projeye göre farklılık göstermekte. Buna göre daireler, yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat ve 96, 108, 120, 180 ve 240 ay vade satışa sunuluyor. Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. TOKİ Türkiye genelinde 24 ilde toplam 3 bin 151 konutu dar ve orta gelirli vatandaş için kuralı satışa sunuyor. Kuralı satışlar 18 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Başvuruların son günü 4 Ağustos olarak kabul edildi.

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI
Konutlara başvuru yapmak için öncelikle vatandaşların 18 yaşını doldurmuş olması ve Türk vatandaşı olması gerekiyor. Başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altında, TC sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması gerekiyor. Daha önce TOKİ'den hiçbir ev almış olmaması gerekiyor. Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabiliyor. Birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacak.
 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.