Tekinay, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı

Tekinay, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı
Kırıkkale 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammet Ali Tekinay ve 112 Acil Çağrı Merkezi personelleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşı nedeniyle Gazetekale’yi ziyaret etti.

“BAŞARILARINIZ DEVAMINI DİLERİM”
Kırıkkale 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammet Ali Tekinay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşı münasebetiyle, Gazetekale Haber Merkezi’ni ziyaret etti. Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’in Gazeteciler Günü’nü kutlayan Tekinay, Gazetekale’nin yayın hayatına başladığı günden itibaren önemli çalışmalara imza attığını dile getirdi.
 
“KAMUOYUNA DOĞRU BİLGİLENDİRMEK GÖREVİNİ ÜSTLENİYORSUNUZ” 
Gazetecilerin çok zor bir mesleği yerine getirdiklerini belirten Tekinay, “Kamuoyunu bilgilendirmek adına, tarafsız, şeffaf ve objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı olarak, önemli bir mesleği icra eden, çalışan gazetecilerimiz, çok zor bir görevi yerine getirmektedirler.” dedi.

“KIRIKKALE’NİN AYNASISINIZ” 
Basın mensuplarının Kırıkkale’ye büyük katkı sağladıklarını dile getiren Tekinay, “Bugün, her alanda ilerlemeler kaydeden, tarih, kültür, turizm ve ticaret merkezi olan Kırıkkale için büyük katkıları olduğuna inandığım basınımızın çaba ve gayretleri büyük önem taşımakta. Çalışan gazetecilerimizin, günümüze kadar başarı ile yerine getirdikleri bu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılık, kararlılık ve heyecanla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Doğru, ilkeli, objektif ve tarafsız görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren ve toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, Gazetekale Gazetesi Ailesi’ne çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.