Tek derdim Hacılar

Tek derdim Hacılar
​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan adayı Mehmet Koyuncu, 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan adayı Mehmet Koyuncu, 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

MHP HACILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KOYUNCU: “HACILAR’IN ÜMİDİ OLACAĞIZ”

Birlik ve beraberlik mesajı veren Koyuncu, “Benim tek derdim Hacılar olacak. Ben sizin hizmetkârınızım.” dedi.

KOYUNCU’YA BÜYÜK DESTEK

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan adayı Mehmet Koyuncu’ya kasabada vatandaşların ilgisi giderek artıyor. Diğer siyasi partilerden geçişlerin de yapıldığı MHP’de hareketli günler de yaşanıyor. Gencinden yaşlısına bütün kesimlerden ilgi gören Koyuncu, “Ben sizin hizmetkârınızım. Benim tek derdim Hacılar olacak. İnşallah bu seçimi hep birlikte kazanacağız.” şeklinde konuştu.

ZAFERE ÇOK AZ KALDI

Koyuncu, konuşmasına şu ifadelere yer verdi: ”Bu kutlu yürüyüşümüz inşallah seçim sonrasında da devam edecek. Zafere az kaldı desteklerini esirgemeyen siz değerli hemşerilerimize teşekkür ederim. Artık bugün tam 40 kişilik bir oya sahip aileyi oradan koparttık getirdik. Partimize birinci ve ikinci katılım oldu. Üçüncü katılım ve daha birçok katılım gerçekleştireceğiz. 31 Mart 2019 akşamı Hacılar’da hep birlikte tarih yazarak seçimi kazanacağımıza hepimiz inanıyoruz. Yine tekrarlıyorum benim tek derdim Hacılar, tek derdim milletim olacak.”

ÜMİT OLACAĞIMA SÖZ VERİYORUM

“Başkan Koyuncu”, “Koyuncu nerede biz oradayız” şeklinde slogan atan vatandaşlar. Tören alanında MHP’ye ait çalan seçim şarkıları da tören alanında bulunan vatandaşların coşkusuna coşku kattı.  Koyuncu, “Halkımıza, gençlerimize ümit olacağıma söz veriyorum size. Ben sizin sıkıntınızı biliyorum, derdinizi biliyorum. Bundan sonra daha yaşanılabilir bir kasaba olmanın mücadelesini vereceğiz. Hacılar halkının huzuru için gecemi gündüzümüze katacağız.”

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ

“Tek derdim Hacılar olacak diyen başkan adayı Koyuncu, “Hacılar kasabasının aşı, işi, sığınılacak bir yer olacağım. İşçi çıkartan değil, tam tersi yeni istihdam alanları açan, yeni işlere kapı aralayan bir belediye başkanı olacağım” dedi.  Koyuncu’nun konuşmasına vatandaşlardan da, “Dik dur eğilme Hacılar seninle” gibi çeşitli destek sloganları geldi.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK HİZMETİ

Kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Koyuncu, “İnşallah seçimi kazandığımız zaman göreceksiniz ki kasabamız, gerçekten de daha yaşanılabilir bir görünüme kavuşacaktır. Seçim bölgemin derdini biliyorum. Çözüm noktasında da Milliyetçi Hareket’in hareketi var. Üretken belediyecilik anlayışı ile halkımızın sorunlarını, dertlerini çözüme kavuşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Hacılar Belediye Başkan Adayı Mehmet Koyuncu, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Erdal Baloğlu’nun da katılımları ile hafta sonu gerçekleştirdiği mitinge yoğun katılım gerçekleşirken, Hacılarlıların Öztürk ve Koyuncu’ya sevgisi büyük oldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği açık hava toplantısı öncesinde, Belediye Başkan adayı Koyuncu, Hacılarlı hemşerilerine bin 500 kişilik yemek verdi. Hacılarlı vatandaşlar ile tek tek kucaklaşan Koyuncu, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirterek, gerçekleştirdikleri bin 500 kişilik yemek organizasyonuna katılanlara ve herkese teşekkür etti.

HACILAR MHP İLE GELİŞECEK

Koyuncu yaptığı açıklamada, “Gelişen ve güzelleşen bir Hacılar için elimizden geleni yapacağız. Bizim işimiz hizmet yapmak. Hizmet yapmak için adaylığımızı koyduk. Her geçen gün katılımlar artıyor, hemşehrilerimin büyük desteği ve sevgisi var. bana ve ekibimize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Milletvekilimiz ve il başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Hacılar’da tekrar MHP seçimi kazanacak ve Hacılar, MHP ile gelişip güzelleşecek” dedi.

KAYNAK: İL GAZETESİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.