Taşkın: “Bütün mücadelemiz Kırıkkale için olacak”

Taşkın: “Bütün mücadelemiz Kırıkkale için olacak”
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında Av. Ertan Taşkın, yeniden sahalara döndü. Vekillik için aday adaylık başvurusunu yapan Taşkın, çalışmalarına hızlı başladı.

YENİDEN SAHALARA İNDİ 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin heyecanı yaşanıyor. Aday adaylığı başvurularının tamamlandığı AK Parti’de aday adayları sahaya inerek adeta vatandaşların nabzını tutuyor. Başvuru yapan bazı aday adayları ise genel merkez nezdinde mülakata tabi tutularak, yeni dönem için aday olma noktasında bir yarış sergiliyor. Bu kapsamda uzun yıllar AK Parti siyasetinde yer alan ve İstanbul’da avukatlık mesleğini yürüten Ertan Taşkın, 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için memleketi Kırıkkale için yeniden sahalara indi. 

KIRIKKALE’NİN HER YERİNDE 
Çarşıda, pazarda, caddede, sokakta Kırıkkale’nin hemen hemen her köşesinde bulunan insanlarla bağını koparmayan Taşkın, 25.26. Dönem genel seçimi kapsamında İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adaylığı, 27. Dönemde Kırıkkale milletvekili aday adayı, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimde ise Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığına 28. Dönem Kırıkkale milletvekili aday adaylığını da ekledi. Yıllardır siyasetin içerisinde olduğunu belirten Taşkın, bütün mücadelesini Kırıkkale için harcayacaklarını söyledi. 

BERABERLİKLE ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTECEĞİZ 
İftar sonrası da sahaya inen Taşkın, burada her akşam vatandaşlarla birlikte çay içerek onlarla unutulmaz sohbetler gerçekleştiriyor. Kırıkkale için yapacakları çalışmalarını anlatan Taşkın, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Halkımızla aramızda asla ve asla bir mesafe koymadan onların talepleri, yönlendirmeleri doğrultusunda çalışmalarımızı sergileyeceğiz. İnşallah Kırıkkale ve kendimiz adına en hayırlısı olur” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.