Talep ve beklentiler dikkate alınmalı!

Talep ve beklentiler dikkate alınmalı!
Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yasin Pekuz, ek gösterge çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Pekuz, "Talep ve Beklentilerin Dikkate Alındığı Bir Teklif Bekliyoruz''dedi.

BİR ÇERÇEVEDE TEKLİFİ BEKLİYORUZ
Pekuz, ek göstergelerin tamamının gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladığı konuşmasında herkesin memnuniyetini sağlayacak bir düzenlemenin mümkün olduğunu belirterek “Kamu görevlilerinin ek göstergelerini gözden geçirmek ve adaletli bir düzenleme ile genel memnuniyet üretmek için gösterge kadar önemli bir diğer formül, Tazminat Yansıtma oranlarıdır. Ek Gösterge artışı yapmak emekli maaşı ve emekli ikramiyesini artırmak için son derece önemlidir. 3600’ün altındaki göstergeler için eş değer bir şekilde tazminat yansıtma oranı artışı yapılmaz ise genel memnuniyet için önemli bir konu sorunlu bir konuya dönüşür” ifadelerini kullandı.


TAMAMINI KAPSALAMILIDR 
“Çalışma bakanlığının teklifini beklediklerini de yineleyen Pekuz, “Yeni şeyler söylemek, yetkililer tarafından yapılan çalışmanın görülmesine, teklifin gelmesine bağlıdır. Gayretimizde, amacımızda bellidir. Herkesi kapsayan hakkaniyetli bir düzenlemedir.3600 Ek Gösterge ve Göstergelerin yeniden düzenlenmesi amaçlı yapılan talep alma amaçlı toplantılarda, sadece belli meslek guruplarını değil tamamını kapsayacak şekilde tüm detaylarıyla beklentiyi aktardık. Talep ve beklentileri dikkate almış bir çerçevede teklifi bekliyoruz.” 


KAPASİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 “Geçmişine, değerlerine, ecdadın emanetine sahip çıkmayı bilen gençlerimizle ‘Daha Güçlü Memur, Daha Güçlü Türkiye’ idealiyle, geleceği inşa ve imar etmeye katkı sunmaktır. Gençlik tarafından sahiplenilmeyen ve gençliğin içinde olmadığı hiçbir çalışma, mücadele başarıya ulaşmamıştır, ulaşamayacaktır. Gençlik hiçbir zaman ihmal edilmemelidir. Gençliği kazanan bir millet istikbalini de istiklalini de kazanmış olur. Bu bağlamda gençlerimizin ülkemizin geleceği adına sorumluluk bilincini artırıcı, istişarelerde bulunarak daha güçlü hedefler doğrultusunda bir araya getirici etkinliklerin her zaman destekçisi oluyoruz” ifadelerini kullandı. 


Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.