Taklacı Güvercin Festivali’nin kazananları belli oldu

Taklacı Güvercin Festivali’nin kazananları belli oldu
Kırıkkale Yahşihan 2020-2021 İç Anadolu Taklacı Güvercin Festivali, koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlendi. Festivalin kazananları belli olurken, ilk 3’e giren yarışmacılar ödüllerini aldı. 

KAZANANLARA ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ
2020-2021 İç Anadolu Taklacı Güvercin Festivali, Yahşihan’da düzenlendi. Önder Köker, Mehmet Gargi, Kenan Küpeli ve Recep Ayten hakemliğinde düzenlenen turnuvada, kazanan güvercinlerin sahiplerine ödülleri takdim edildi. Ömer Uzunömer isimli güvercin sahibi yarışmanın kazananı olurken, İlhan Kozan Beytullah Çelik 2’nci, Muharrem Ağzıkara 3’üncü oldu. 

“SEVİNÇ VE GURUR İÇERİSİNDEYİZ”
Festivalin ardından yapılan açıklamada, “Kırıkkale Yahşihan 2020-2021 İç Anadolu Taklacı Güvercin Festivali’ni kazasız belasız, alanımızın akı ile bitirmenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Festival boyunca desteklerini esirgemeyen başta Yahşihan Belediye Başkanı Sayın Osman Türkyılmaz, Başkan Yardımcıları Sayın Hakan Şansal Ve Sayın Ahmet Cemil Şerbetçioğlu’na, kupa afiş ve plaketleri hazırlayan tabelacı Arda Akkoç’a, tasarım baskı işlerimizi hazırlayan Yahşi Medya Ajans Başkanı ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’ye, hakem heyetine, bölge temsilcilerine ve bu hobiye gönül vermiş siz birbirinden değerli gönül dostlarımıza teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki güzel bir tören eşliğinde dostlarımız ile bir arada bulunup, ödülleri taktım edelim. Malûm pandemiden dolayı toplu törenlere izin verilmiyor. Bizde bugün dereceye giren arkadaşları mekanlarında ziyaret ederek kupa ve ödüllerini taktim ettik. Kendilerini tebrik eder başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.
 


608d76c028a27-guvercin (1).jpg

608d76c046c3f-guvercin (2).jpg

608d76c0b726a-guvercin (3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.