Sulakyurt’un su hatları yenileniyor 

Sulakyurt’un su hatları yenileniyor 
Kısıtlı imkanlarla büyük yatırım çalışmalarına imza atan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, sorunsuz bir ilçe hayaliyle önemli hizmetler gerçekleştiriyor

BÜYÜK SORUNLARA KÖKLÜ ÇÖZÜM 
Yaklaşık iki dönemdir Sulakyurt Belediye Başkanlığı görevini yürüten İsmail Bildik, yaptığı yatırım çalışmalarıyla halkın takdirini topluyor. Kısıtlı imkanlarla büyük işlere imza atan Bildik, yıllardır adeta birbirine girmiş sorunlara da köklü çözüm buldu. Bu koltuk bize halkın emaneti diyen Bildik, “Biz yan gelip yatmadık, Sulakyurt’un kaderini değiştirdik” dedi. Son olarak su alanında altyapı çalışmasına başlayan Bildik, “İmkanlarımız dahilinde İlçemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Hizmet bizim işimiz. Su hattı yenileme çalışmamız devam ediyor” dedi.


SULAKYURT’A 74 KONUTLUK TOKİ MÜJDESİ 
İlçede devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra yatırım odaklı hizmetlerin de yapıldığına dikkat çeken Bildik, çalışmalar kapsamında MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk’e teşekkür etti. Bildik, “Milletvekilimiz Halil Öztürk Kırıkkale’mizde isteyen bütün ilçelerimize TOKİ’den Toplu konut çıkarttırdı, şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ederim. İlçemize 74 adet toplu konut yapılacaktır. Sulakyurt Belediyesi olarak yer tahsisi yapmamızda emeği geçen Hasan Hüseyin Topsoy ve Topsoy ailesinede ücretsiz arsa için teşekkür ederim.”

HALKIMIZ BİZLERE GÜVENMEYE DEVAM ETSİN 
“Benim bütün siyasi ve hizmet çalışma düşüncem Sulakyurt için. Doğup büyüdüğümüz topraklara hizmet etmekten daha gurur verici ne olabilir. Ben bu topraklara sevdalıyım. Bizlere inanmaya güvenmeye devam edin. İlçede hiçbir halkımızı mahcup etmedik etmeyeceğiz.  İmkanlarımız dahilinde, İlçemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Hizmet bizim işimiz. Su hattı yenileme çalışmamız devam ediyor. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur. Kırıkkale’m Sulakyurt’um Sevdana yürek gerek” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.