Sulakyurt’un 60 yıllık yol sorunu tarih oluyor 

Sulakyurt’un 60 yıllık yol sorunu tarih oluyor 
Kısıtlı imkanlarla büyük işlere imza atan, çalışkanlığıyla ilçede 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 60 yıllık bir sorun olan yol problemini ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşıyor. 

İLK ETAP TAMAMLANDI
İki dönemdir Sulakyurt ilçesinde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan İsmail Bildik, çalışkanlığıyla çevresi tarafından ‘Atom Karınca’ olarak biliniyor. Kısıtlı imkanlarla büyük yatırımlara imza atan Bildik, 60 yıllık yol sorununa neşter vurmanın gururunu yaşıyor. İlk etap yol çalışmaları kapsamında 102 milyon TL harcama yapıldı. 19 tane keskin viraj yapılan çalışmalarla birlikte ortadan kalkıyor. Bildik, “İnşallah yolumuzun tamamen bitmesiyle birlikte ulaşım anlamında da sorunumuz ortadan kalkacak ve yolda geçen zaman kaybını bitirmiş olacağız” dedi. 


19 KESKİN VİRAJ ORTADAN KALKACAK
Bildik, "Bazı yollarda virajlarda patlamalar yapılıyor. 102 milyon liralık şuana kadar bir hak edişi yaptılar. İnşallah bittiğinde 19 tane keskin vijraj, 3 tane köy içinden çıkartılarak ve 6 metrelik yolumuz 12 metreye çıkacak. Bundan sonra Sulakyurt-Balışeyh arası 25 dakikaya düşecek. Şuanda bu yol süresi 40 dakika. Hem 15 dakika zaman hem de aracın yakıtından ciddi bir tasarruf sağlanacak. İnşallah bu yılın sonunda bitirilmesi planlanıyor" şeklinde konuştu.

BİLDİK’TEN YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR 
Başkan Bildik, “Yıllardır köklenmiş sorunun çözül bulmasında emek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ve MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’e ilçemiz adına sonsuz teşekkür ederim” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir / Özel Haber 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.