Su faturaları internet üzerinden ödenecek

Su faturaları internet üzerinden ödenecek
Kırıkkale Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla su faturalarının internet üzerinden ödenebileceğini duyurdu.

3D GÜVENLİK ÖDEME SİSTEMİ
Tüm dünyayı alarma geçiren koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla 81 ilde yetkililer tarafından önlemler alınmaya başlandı. Kırıkkale Belediyesi ise su faturalarının internet üzerinden ödenebileceğini duyurdu. Kırıkkale Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden faturaların ödeneceğini belirtilirken, ödemelerin 3D güvenlik ödeme sistemiyle yapılacağı bildirildi.

İNTERNETTEN FATURA SORGULAYABİLİRSİNİZ
Konuya ilişkin açıklama yapan Kırıkkale Belediyesi, “Bu süreçte, gerek sizlerin gerekse çalışanlarımızın sağlığını korumak amacıyla, Belediyemiz internet sayfası üzerinden Online Su Faturası Ödeme aracılığı ile su faturasını sorgulayabilir işleminizi güvenle yapabilirsiniz. Ayrıca geçmiş dönem su faturası borcunuzu anında buradan öğrenebilirsiniz. Kırıkkaleli hemşerilerimizden mümkün olduğunca internet sitemiz aracılığı ile Online ödeme kanalını tercih etmelerini önemle rica ediyoruz.

GÜVENLİ ÖDEME YÖNTEMİ
Online ödeme esnasında su faturası üzerindeki abone numarasını yazarak sorgulama yaptıktan sonra 3D güvenlik ödeme yöntemini seçmeniz yeterli. Visa ve MasterCard tarafından geliştirilen 3D güvenlik ödeme yönteminde Kredi Kartı ile online ödemelerde fiziksel işlem yapılıyor gibi şifre girmesi yöntemidir. Bu yöntem ödeme yapacak kişinin bankasında kayıtlı iletişim numarasına fatura ödeme esnasında ve sadece o fatura ödeme işlemini için üretilen özel şifreyi girmek suretiyle yapabilmektedirler. Bu durum bilinen en güvenli ödeme yöntemlerinden biridir.” ifadelerine yer verdi.

Gazetekale.com Haber Merkezi
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.