Sosyal etkinlik sınıfı açıldı

Sosyal etkinlik sınıfı açıldı
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde eğitim ve öğretim veren Prof. Tabip. Tüm General Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesinde, sosyal etkinlik sınıfının açılışını yapıldı.

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde eğitim ve öğretim veren Prof. Tabip. Tüm General Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesinde, sosyal etkinlik sınıfının açılışını yapıldı. Açılış sonrası Kaymakam Mücahit Öztürk, öğrencilerle birlikte oyunlar oynadı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Balışeyh ilçesinde eğitim ve öğretim veren Prof. Tabip. Tüm General Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesinde, sosyal etkinlik sınıfının açılışını yapıldı. Öğrencilerle birlikte oyunlar oynayan Kaymakam Mücahit Öztürk, öğrencilerin okul içinde ve dışında gerçekleştirdiği bilimsel, sanatsal, kültürel, sportif etkinlikler ile toplum hizmeti çalışmaları amacıyla bu sınıfın önemli olduğuna dikkat çekti.

GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Öztürk, “Sosyal etkinlik sınıfı kapsamında modül, sosyal etkinlikler, bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler ve toplum hizmeti çalışmaları olmak üzere beş alandan oluşuyor. Modülle, sosyal etkinliklerin, nicelik ve nitelik olarak daha sistemli ve kapsamlı yapılabilmesi için kayıtlı, ölçülebilir veri haline getirilmesi ve yaygınlaştırılarak artırılması hedefleniyor.  Bizler de devlet olarak elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz” dedi.

KAYNAK: İL GAZETESİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.