Sorunlarınızı Evinizden Online Psikolog İle Çözün

Sorunlarınızı Evinizden Online Psikolog İle Çözün
 Haber Merkezi
Psikolojik sorunlarınız var ve psikoloğa gidecek durumda değilseniz sorunlarınızı evden online psikolog ile çözmek mümkün.

Psikolojik sorunlarınız var ve psikoloğa gidecek durumda değilseniz sorunlarınızı evden online psikolog ile çözün. Psikoloğa ihtiyacınız varsa online psikolog hizmetini inceleyerek sorunlarınız için destek alabilirsiniz. Bipsikolog firması online psikolog hizmeti veriyorlar. Bu hizmet sayesinde kişilerin evlerinden çıkmadan psikolojik destek alabilmelerini sağlıyorlar.

Görüşme Yapılabilecek Psikoloğun Seçilmesi

Psikoloji alanında uzmanlaşmış olan çalışanlarıyla hizmet veren firma danışmanlık hizmeti almak isteyen müşterilerinin görüşme yapabilecekleri psikologları seçmelerine imkan tanıyor. Böylelikle desteğe ihtiyacı olanlar psikologların geçmişlerini ve uzmanlık alanlarını öğrenerek istediklerini seçebiliyorlar. Firmada hizmet alınabilecek psikologlar arasında Melisa Sıla Çiriş, Yeşim Volkan, Gülistan Karaca, Aslı Yalçın, Ali Osman Sağır, Ahmet Güneşdoğdu ve Zeynep Çebi gibi isimler yer alıyor.

Online Psikolog Hizmet Türleri

Uzman psikolog ve terapistlerle hizmet veren firma sayesinde online terapi hizmeti alan pek çok insan seanslara devamlı olarak katılmaları durumunda sorunlarından kurtulabiliyorlar. Sorunları olan kişiler haftanın her günü ve saatinde ücreti ödeyerek görüşmelere katılabiliyorlar.

Kişiler tarafından haftanın her günü alınabilecek online hizmet türleri arasında ise şunlar bulunuyor;

Çift terapisi
Ergen terapisi
Çocuk terapisi
Bipolar bozukluk
Obsesif kompulsif bozukluk
Panik atak
Anksiyete
Depresyon
Fobi
Bağımlılık
Sınırda kişilik bozukluğu
Boşanma
Cinsel terapi
Özgüven sorunları
Uyku sorunları
Takıntı
Tükenmişlik sendromu
Bunlar dışında başvuru sahibinde görülebilecek diğer psikolojik rahatsızlıklara çözüm amacıyla görüşmeler yapıyorlar. Görüşmelere katılacak kişiler psikologların uzmanlık alanlarına göre rahatsızlıklarına bağlı olarak seçim yapabiliyorlar.

Online Psikolog Görüşme Türleri

Uzman psikiyatristleriyle verdikleri online psikolog hizmetine görüşmeler online bir şekilde gerçekleşiyor. Kişiler bu görüşmeleri isterlerse sesli görüşme isterlerse görüntülü konuşma şeklinde alabiliyorlar. Böylelikle kendilerini göstermek istemezlerse sesli görüşmeyi tercih edebiliyorlar. Görüşmelere katılmak isteyenlerin ise Bipsikolog sitesine üye olması, psikoloğu seçtikten sonra ücreti ödeyerek görüşmeye katılması gerekiyor. Seansa katılma öncesi, sonrası veya seansa katılmadan danışmanlara bilgi amaçlı soru sormaları da mümkün oluyor. Bunun için site üzerinde yer alan soru bölümünden ve firmaya ait telefon numaralarından yararlanılabiliyor.

Online Seans Hizmetleri İçin Ödenmesi Gereken Ücretler

Online psikolog hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişilerin üye olmaları sonrasında psikologları seçtikten sonra gerekli seans ücretlerini ödemeleri gerekiyor. Bu ücret yapılacak görüşmenin sesli veya görüntülü olmasına bağlı olarak ya da tercih edilen psikoloğun deneyimine bağlı olarak değişebiliyor.

Bunun için başvuruda bulunan kişilerin seans fiyatlarını inceleyerek başvurmaları da mümkün oluyor. Psikologlarla yapılacak sesli görüşme ücretleri 59-79 TL olurken görüntülü görüşme ücretleri ise 79-99 TL oluyor. Görüşmeler için randevu almak isteyen kişiler ödemelerini kredi kartı veya EFT ile ödeyerek randevu alabiliyorlar.

Sesli veya görüntü görüşme tercih eden kişiler ücretlerini ödedikten sonra tercih ettikleri psikologla görüşmeye başlayabiliyorlar. Görüşme türü fark etmeksizin süre 30 dk. oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.