Sönmez, son yolculuğuna uğurlandı

Sönmez, son yolculuğuna uğurlandı
​​​​​​​Bahşili ilçesinde özel bir şirkete ait akaryakıt numune deposunda meydana gelen kontrol yapıldığı sırada belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçi İsmail Sönmez (37) dualar eşliğinde uğurlandı.

Genç yaşta hayatını kaybeden merhum Sönmez’in cenaze töreninde yakınları gözyaşlarını tutamadı. Evli ve bir çocuk babası olan merhum Sönmez’in tabutu başında babası Kemal Sönmez ve diğer yakınları taziyeleri kabul etti. Metanetini korumaya çalışan baba Sönmez ise, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Cumartesi günü öğle namazına müteakip kılınan namaz sonrası Sönmez, Yahşihan aile mezarlığında toprağa verildi.

 

 

Merhum Sönmez’in cenaze namazına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Yahşihan Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Sungur, MHP Belediye Başkan adayı Osman Türkyılmaz, merhum Sönmez’in mesai arkadaşları,  akrabaları, eş, dost ve yakınları katıldı. Kılınan namaz sonrası merhum Sönmez, dualar eşliğinde toprağa verildi. İL gazetesi olarak merhum Sönmez’e Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır niyaz ederiz.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.