Son Dakika... Tanker bomba gibi patladı: 4 Yaralı

Son Dakika... Tanker bomba gibi patladı: 4 Yaralı
Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında sıcak asfalt tankerinin patlaması sonucu 4 kişi hafif bir şekilde yaralandı.

Gazetekale.com Haber Merkezi

Olay, akşam saatlerinde Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan bir asfalt üretim fabrikasında meydana geldi. Fabrikaya ham madde bırakmak için gelen tankerden boşaltım yapıldığı sırada, iddiaya göre oluşan basınç nedeniyle patlama meydana geldi. Fabrika işçileri Ali Biçer (45), Mert Baş (48), Muammer Cihan (55) ile fabrikanın yabancı uyruklu çalışanı Hawkar Saleemfattah (32) patlamada yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ile Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi’ne götürülerek, tedaviye alındı.

Öte yandan Kırıkkale Valiliği patlama hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı: "Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinde herhangi bir tanker patlaması söz konusu değildir. Sıcak asfalt tankerinin kapağının basınçla açılmasından kaynaklanan bir durum söz konusudur. Olayda 4 kişi hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.