Son Dakika... Okullar tatil edildi

Son Dakika... Okullar tatil edildi
Koronavirüs nedeniyle okullarda ara tatil tarihi öne çekildi. İlk, orta ve liseler 3 haftalık tatile giriyor. Tatil 16 Mart'ta başlıyor.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "İlk, orta ve lise okulları 16 Mart tarihinden itibaren 1 hafta erken tatil ilan edilecek. Üniversitelerimizle ilgili yine 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta tatil edilecektir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşen koronavirüs zirvesi sonrası açıklamalarda bulundu.İlk, orta ve liselerde 16 Mart tarihinden itibaren 1 hafta erken tatil ilan edileceğini belirten Kalın, "Daha sonra 23 Mart itibarıyla da uzaktan eğitimle öğrencilerimizin eğitimine devam etmeleri sağlanacak. Üniversitelerimizle ilgili yine 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta tatil edilecektir" ifadelerini kullandı.

SPOR MÜSABAKALARI SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Kalın, "Spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alınmıştır" dedi. Vatandaşlara da uyarılarda bulunan Kalın, "Zorunlu olmadıkça yurt dışında

KAMU GÖREVLİLERİNİN YURT DIŞINA ÇIKIŞI İZNE BAĞLI OLACAK

Kalın, "Fevkalade bir durum olmadığı müddetçe kamu görevlilerinin yurt dışına çıkışı izne bağlı olacaktır" dedi. Kalın ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışı programlarının bir süre ertelendiğini duyurdu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.