Sıcaklara dikkat! 40 dereceyi göreceğiz!

Sıcaklara dikkat! 40 dereceyi göreceğiz!
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de sıcaklıklar 2 ila 5 derece arasında yükselerek değişim gösterdi.

HAVA DALGALARINDA ARTIŞ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahmin raporlarına göre ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de sıcaklıklar artış gösteriyor. Yeni haftada yurdun kuzey kıyıları dışında kalan kesimlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek olurken, İç Anadolu Bölgesi’nin Kırıkkale dahil bazı kesimlerinde sıcak hava dalgalarında artış gözlenecek.

SICAKLIKLAR 40 DERECEYİ AŞACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Edirne ve Kırklareli çevreleri ile zamanla Van'ın doğu kesimleri, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

SAĞLIĞINIZ İÇİN SICAKLARA DİKKAT
Yeni haftada, genellikle mevsim normalleri civarında, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Akdeniz kıyılarında mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta ortasından itibaren iç ve doğu kesimlerde de artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklıklarının Ankara'da 30-35, İstanbul'da 30-32, İzmir'de 27-39, Antalya'da 39-40, Adana'da 36-37, Diyarbakır'da 37-42, Samsun'da 26-27 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

Haber: Burak Çalışkan  


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.