Sevgi çocukları üniversiteyi gezdi

Sevgi çocukları üniversiteyi gezdi
​​​​​​​Akademik eğitim ve öğretim alanında çeşitli çalışmalara imza atan Kırıkkale Üniversitesi, Çorum sevgi evleri yetiştirme yurdunda bulunan öğrencileri misafir etti.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Kırıkkale Üniversitesi, Çorum 0-18 yaş çocuk evleri sitesi müdürlüğü öğrencilerini konuk etti. Öğretmenleri Nurhan Emine Tiryaki ile birlikte Kütüphane, Spor Bilimleri Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesini gezen 13-18 yaş aralığından oluşan kız öğrenci grubuna Üniversite personeli tarafından bilgi verildi. Üniversite gezisinden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrencilerin programı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Kendilerine bu imkânı sunanlara teşekkür eden öğretmen Tiryaki, “Kırıkkale Üniversitesi İç Anadolu Bölgesi’nde önemli bir yere sahip olan kurum. Akademik eğitim alanında güzel bir yere sahip ve kaliteli hizmetler sunan bir üniversite. Bizlerde Çorum 0-18 yaş çocuk evleri sitesi müdürlüğü olarak güzel bir gezi etkinliğine imza attık. Tekrardan bizlere bu imkânı sunanlara teşekkür ederiz. İmkânlar dâhilinde etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.