Saygılı’dan yeni yıl mesajı

Saygılı’dan yeni yıl mesajı
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bir yılbaşı mesajı yayınladı. Saygılı yayınladığı mesajda; “Rabbim' den, 2022 yılının ülkemiz, milletimiz, Kırıkkale’miz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

“HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yılbaşı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Saygılı, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Aziz hemşehrilerim, Pandeminin ağır şartlarının aralandığı, önemli gelişmelere şahitlik ettiğimiz 2021 yılını geride bırakıyor, daha güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığımız yeni bir yıla giriyoruz. Rabbim'den, 2022 yılının ülkemiz, milletimiz, Kırıkkale’miz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” 

“YOĞUN MESAİ HARCADIK”
2021 yılının oldukça yoğun geçtiğini belirten Saygılı; “Sevgili hemşehrilerim, 2021 yılını Kırıkkale’miz için yoğun mesai harcayarak geçirdik. Yılın ortası ile birlikte startını verdiğimiz projelerimiz planladığımız gibi hamdolsun ilerliyor.  Sizlerin de şahitlik ettiği gibi şehrimizin dört bir yanı şantiye gibi. Bir tarafta yollarımız yenileyip yılın son günü dahi asfalt serimi yaparken diğer tarafta köprülü kavşak, alternatif içme suyu, parklar, bilim merkezi, buz pisti, kent yönetim merkezi, akıllı kavşak, araç filomuza yeni araçların katılması gibi burada sayamayacağım bir çok çalışmamız hızla devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

“HİZMET MARATONUMUZA HIZ VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”
“Sevgili hemşerilerim; Kırıkkale Belediyesi olarak, yeni yılda da hizmet maratonumuza hız kesmeden devam edeceğiz. Şehrimizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek. Şükürler olsun ki, 2021’i geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak, vicdanımız huzurlu. 2022 için ise başlattığımız projelerin tamamlanıp, aziz hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz hemen devamında yeni projeler ve başlangıçlar yapacak olmanın heyecanı içindeyiz. Bu vesile ile 2022 yılının ülkemize, milletimize, şehrimize esenlik, huzur, sağlık ve hayırlar  getirmesini diliyorum.” dedi. 
 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.