Saygılı ve Türkyılmaz’dan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek

Saygılı ve Türkyılmaz’dan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek
Bugün ulusa sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyası başlattı. Kampanyaya Kırıkkale’den ilk destek Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’dan geldi.

Gazetekale.com / Yasemin Can

BİRİZ, BERABERİZ... BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ
Sosyal medyadan kampanyaya destek olduğunu duyuran Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına ben de maaşımı bağışlıyorum. Haydi Kırıkkalem. Biz bize yeteriz.” dedi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’da kampanyaya destek olarak 2 maaşını bağışladı. Türkyılmaz, Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 2 aylık maaşım ile katılıyorum. Biriz, beraberiz... Birlikte Türkiyeyiz.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 7 MAAŞINI BAĞIŞLADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kampanyanın başlatıldığını açıklayarak, “Biz bize yeteriz Türkiyem diyerek başlattığımız bu kampanya için yardım hesapları açıldı. Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. Kabine üyeleri ve eşlik edenler kampanyaya 5 milyon 200 bin lira bağışta bulundu” dedi.

DEVLET BAHÇELİ’DEN 5 MAAŞ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşımla katılıyorum." ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.