Saygılı, otobüs hareket merkezinde incelemede bulundu

Saygılı, otobüs hareket merkezinde incelemede bulundu
Şehir içi otobüs hareket merkezi çalışmalarını yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Güzel bir yapıyı şehrimize kazandırmak için çalışıyor

BEDAŞ’IN BULUNDUĞU ALANI KATTIK
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehrin ihtiyacını karşılayamayan bu nedenle de yenilenmeye giden otobüs hareket merkezinde yürütülen inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi. Kırıkkale Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak Kırıkkale Belediyesi Otobüs Haraket Merkezi de hızla yükseliyor. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Saygılı, daha önce BEDAŞ’ın hizmet binası olarak kullanılan yeri de bu alana kattıklarını böylelikle belediye otobüs ve minibüslerin rahat hareket edebileceği bir noktaya şehrin kavuşturulacağını söyledi. 

KONFORLU BİR ALAN SAĞLIYORUZ
Başkan Saygılı, Kırıkkale Belediyesinin şehir merkezinde kendisine ait bir yeri olmadığını, bunun büyük sıkıntısını çektiklerini, yaptıkları uzun görüşmeler sonucu BEDAŞ’a ait olan binanın bulunduğu belediyeye arsası arasına kattıklarını belirterek “Şimdi önceki otobüs hareket merkezimiz ile BEDAŞ’tan geçen bölgeyi birleştirdik ve tek bir alanda otobüs hareket merkezimizi inşaa ediyoruz. Buranın tamamlanması ile birlikte Belediye Otobüslerimizi de hizmete alacağız. Böylelikle hem vatandaşlarımız, hem minibüsçü esnafımız konforlu rahat bir ortamda hizmet alıp hizmet verecekler” ifadesini kullandı. 

AKILLI DURAK SİSTEMİ OLUŞACAK 
Proje tamamlandığında 46 özel, 9 belediye otobüsü aynı anda kalkış noktası olarak kullanılacaklar. Yapımı devam eden otobüs hareket merkezinde 200 m2 lik kapalı alan bulunacak. Ayrıca belediye otobüslerin devreye girmesi ile birlikte burada bir adet akıllı kart yükleme alanı bulunacak. Sisteme dahil edilecek otobüslerin hareket saatlerini vatandaşlar buradan takip edip zamandan tasarruf sağlamış olacaklar.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.