Saygılı: Kırıkkale, Anadolu’nun önemli bir şehridir”

Saygılı: Kırıkkale, Anadolu’nun önemli bir şehridir”
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’nin il oluşunun 33. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HEDEFLERE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEKTE
3578 Sayılı yasa gereğince Ankara’dan ayrılarak resmen il olan Kırıkkale’nin il oluşunun 33. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, savunma sanayiine yaptığı katkı ile adını duyuran Cumhuriyet şehri Kırıkkale’nin zengin kültür ve tarihi değerleriyle kadim bir Anadolu şehri olduğunun altını çizdi. Başkan Saygılı “Anadolu’nun kültürel dokusunun bütün özünü içerisinde barındıran Kırıkkale, Savunma sanayi ile filizlenmiş kadim bir şehirdir. Kızılırmak’ın kenarında bulunması özelliği ile tarihte çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan güzide kentimiz herkesin kardeşçe yaşadığı bir yer olarak dikkat çekmiştir. Ekonomik ve sosyal yönüyle hızla ilerlemekte olan Kırıkkale, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yürümektedir.”


DAHA İYİ YERE TAŞIYAŞACAĞIZ
Bu anlamda Kırıkkale Belediyesi olarak biz de gerek yatırımcıların önünü açmada, gerekse belediyenin çalışma alanlarında çok önemli işler yapmaktayız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu şehrin ihtiyacı olan hizmetleri hayata geçirmek için arkadaşlarımızla birlikte gayretle çalışıyoruz. Çok şükür ki hedeflerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Şehir merkezimizde trafiği rahatlatan projelerin yanı sıra kentsel dönüşüm, yeşil alan sayısının parkların artırılması,

ÜZERİMİZE DÜŞENLERİ YERİNE GETİRİYORUZ 
Millet Bahçesi, gençlerimize yönelik gençlik merkezi, bilim merkezi, kadınlarımızın sosyal hayata kazandırılması için mahalle konaklarımız. Sosyal belediyecilik noktasında da çok ciddi işler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Ben memleketime hizmet etme imkânı veren Allah’a hamd ediyor, şehrimizi daha iyi yerlere taşıma noktasında üzerimize düşen her şeyi heyecanla yapmakta olduğumuzu belirtmek istiyorum.  Bu vesileyle  Kırıkkale’nin il oluşu süresinde katkısı olan, güzel şehrimize hizmet etmiş ve etmekte olan herkese teşekkür ediyor, il oluşunun 33. Yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.