Saygılı: “Halkımıza hizmetten şeref duyuyoruz”

Saygılı: “Halkımıza hizmetten şeref duyuyoruz”
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan Yönetim Kurulumuz ile birlikte Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ettiler.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Kırıkkale gündemine dair konularda istişarelerde bulunulan ziyarette konuşan Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan “İlimizde kapsam bakımından güçlü olan sendikamız her daim Devletimizin yanında yer alarak Kurum ve Kuruluşlarımızla işbirliği içeresinde faaliyet göstermektedir. Sahada topluma katkı sağlayacak her türlü işlerde gücümüzün yettiği kadar yer almaktan mutluluk ve kıvanç duyuyoruz.  Bu anlamda ilimize yapmış oldukları katkılar ve hizmetlerden ve ayrıca nazik karşılamalarından dolayı sendikamız adına Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya teşekkürlerimizi ifade ediyoruz” ifadesini kullandı.

TALEP VE SORUNLARA ÇÖZÜM BULUYORUZ 
Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getiren yapılacak olan yatırım projelerinden bilgiler paylaşan Belediye Başkanı Saygılı “Sağlık-Sen Şube Başkanımız Akdoğan ve ekibine hem ziyaretleri hem de ilimize göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim. Bizler hepimiz halkımıza hizmet noktasında gayret tüketmekte olup bundan da şeref duymaktayız. Hizmet etmek elbette ki her zaman kolay olmuyor. Kimi zaman sorunlarla karşılaşabiliyoruz ve halkımızdan aldığımız güç ve enerji ile ve Şüphesiz ki Allah’ın izni ile sorunları çözerek hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.