Saygılı’dan sağlık çalışanlarına meyve ikramı

Saygılı’dan sağlık çalışanlarına meyve ikramı
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı büyük özverili çalışma sergileyen sağlık çalışanlarına moral vermek için hastaneleri ziyaret ederek meyve ikramında bulundu.

Gazetekale.com / Haydar Demir

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MEYVE SEPETİ
Kırıkkale Belediye Başkan Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yetkililerini ziyaret ederek çalışanlar için hazırlanan meyve sepetlerini ikram etti.

GÖREVLERİNİ ÖZVERİ İLE YERİNE GETİRİYORLAR
Sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Saygılı, salgına karşı en büyük mücadeleyi sağlık çalışanlarının verdiğini belirterek “İlimizdeki bütün doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık çalışanlarımız takdire şayan fedakarlık göstermekteler. En riskli meslek olmasına rağmen görevlerini fedakarca ve büyük bir özveri ile yerine getiriyorlar. Bu çalışmalarından dolayı onlara Kırıkkale halkımız adına sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

ÇALIŞANLAR SAYGILI’YA TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Saygılı tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli Prof. Doktor Sedat Kaygusuz’a, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde ise İl Sağlık Müdürü Doktor Murat Ağırtaş’a meyve sepeti ikram edildi. Sağlık çalışanları Saygılı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.