Saygılı’dan ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’ mesajı

Saygılı’dan ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’ mesajı
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yayımladığı mesajında, “Çanakkale Zaferimizin yıl dönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek isteyen bir ulusun bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen dünya ülkelerine, varlığını bir kez daha kanıtladığı destanın adıdır. Bu destanı milletimiz yazmıştır. 250 bini aşkın şehidimiz ve yüz binlerce gazimiz adlarını tarihe altın harflerle yazdırmıştır”

“Çanakkale destanı, bir milletin bütün dünyaya karşı onurunu, şerefini, namusunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz bir şahlanış destanıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferimizin 105. yıldönümü dolayısıyla bizlere bu vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Gazetekale.com Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.