Saygılı’dan ’12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü’ mesajı 

Saygılı’dan ’12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü’ mesajı 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Saygılı, “İstiklal marşı yeniden dirilişin ifadesi, devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolüdür. Bu gün bu haklı gururu yaşıyoruz” dedi.

“ONURLU MÜCADELENİN EN GÜZEL İFADESİ”
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İstiklal Marşı’nın, onur mücadelenin en büyük sembolü olduğunu dile getiren Saygılı mesajında, “Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılarak kaleme alınan ve milletimize hediye edilen her kıtasında ecdadımızın kahramanlığının, milletimizin cesaretinin anlatıldığı İstiklal Marşımız, milletimizin imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği onurlu mücadelenin en güzel ifadesidir” dedi.

“ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN”
İstiklal Marşımızın zor zamanlarda birlik ve beraberliğimizin önemini bizlere çok iyi anlattığını söyleyen Başkan Saygılı “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Bu duyguyla, İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıldönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu cennet vatan uğruna canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.