Şampiyonlar gururlandırdı

Şampiyonlar gururlandırdı
Türkiye Atletizm Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan U20 ve Büyükler (Bayan/Erkek) Türkiye Şampiyonası 02 Şubat – 03 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlendi.

Türkiye Atletizm Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan U20 ve Büyükler (Bayan/Erkek) Türkiye Şampiyonası 02 Şubat – 03 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlendi.

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Düzenlenen Şampiyona müsabakalarına İlimizi temsilen 13 sporcu katılarak, 3 sporcu derece elde etti Sporcuları arasından Semra Karaslan 800mt. Büyük bayanlar kategorisinde 28 sporcu arasından Türkiye Şampiyonu oldu ve 16 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına Kırıkkale adına ve ülkemizi temsil etme hakkına sahip oldu.

Yine sporcu Emine Eryılmaz 3000mt. U20 bayanlar kategorisinde 24 sporcu arasından Türkiye ikincisi oldu. Erkekler U20 800mt ve 1500mt kategorilerinde sporcumuz Mehmet Körpe her iki kategoride de Türkiye Şampiyonu oldu. Sporcu Körpe, bu başarısından dolayı 10 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan 1500mt. Balkan Şampiyonasına Kırıkkale adına Ülkemizi temsil etme hakkını elde etmiş oldu.

ONLARLA GURUR DUYUYORUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan yaptığı açıklamada “Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası müsabakalarına İlimizi temsilen katılan tüm sporcularımızı tebrik ederim, müsabakalarda dereceye girmiş olan sporcularımızı da ayrıca kutluyorum. Elde edilen başarılar neticesinde çeşitli kategorilerde Türkiye Şampiyonu olan sporcularımız 10 Şubat 2019 tarihinde Erkekler 16 Şubat 2019 tarihinde ise Bayanlar olmak üzere iki ayrı kategoride İstanbul’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına İlimiz adına Ülkemizi temsilen katılacaklardır. Bu başarılarından dolayı sporcularımızı tekrar tebrik ediyorum. Sporcularımızın başarısının diğer sporculara da örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler tüm branş ve sporcularımızın her zaman yanlarında olmaya hazırız. Bu vesile ile Balkan Şampiyonasına katılacak olan sporcularımıza başarılar diliyor, Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini umut ediyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.