Sağlık-Sen’den Keskin ziyareti

Sağlık-Sen’den Keskin ziyareti
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve beraberindeki şube başkanları, Keskin ziyaretinde bulundular.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve beraberindeki şube başkanları, Keskin ziyaretinde bulundular.


Keskin İlçe Devlet Hastanesine gerçekleştirilen ziyarete, Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen heyeti ile birlikte iş yeri temsilcileri Özge Çakmaklı ve Havva Eskiyurt katıldı. Düzenlenen ziyarete Keskin İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Salih Süha Çetin ve Hastane Müdürü Hacı Mehmet Türe eşlik etti. 

Ziyaret esnasında tüm hastane personeli ile sohbet eden Akdoğan, hastanenin fiziki koşulu ve personel çalışma koşulları hakkında bilgi aldı. Ziyaretine İlçe Devlet Hastanesinin ardından Keskin 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuyla devam eden Akdoğan, çalışma ve ortam koşullarını değerlendirdi. Karşılıklı memnuniyet ifadelerinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Akdoğan; “Ziyaret gerçekleştirdiğimiz her noktada sıcak ve samimiyetle karşılanmak bizlere onur, mutluluk vermenin yanı sıra yapmış
olduğumuz çalışmalarda bizler için ayrı bir motivasyon oluyor. Çalışan arkadaşlarımızın yaşadığı sorunları yerinde görmek elbette önemli ancak bundan daha da önemlisi sahada emek harcayan arkadaşlarımız ile bir araya gelmektir. Sağlık-Sen Şube Başkanı olarak şahsım ve Yönetim Kurulum olarak sahadaki tüm arkadaşlarımız ile rutin şekilde birlikte olmaya özellikle özen gösteriyor, önem veriyoruz. Ziyaretlerimize büyük bir memnuniyetle devam edeceğimizi ifade etmek isterim.” İfadelerini kullandı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.