Sağlık-Sen’den Karakeçili ziyareti

Sağlık-Sen’den Karakeçili ziyareti
Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve beraberindeki şube başkanları, Karakeçili ziyaretinde bulundular.s

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve beraberindeki şube başkanları, Karakeçili ziyaretinde bulundular.


Karakeçili Toplum Sağlığı Merkezi ve Karakeçili İlçe Devlet Hastanesine gerçekleştirilen ziyarete, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri, Kadın Kolları Komisyonu ve Engelli komisyonu katıldı.

Gerçekleşen ziyarette tüm personelle tek tek sohbet eden Akdoğan, kendisine yöneltilen yemek ve çalışma koşulları hakkındaki sorunları İl Sağlık Müdürlüğü Makamı ile görüşeceğini ifade etti. Ziyaretin ardından Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş ile birlikte aktarılan sorunlar hakkında istişarelerde bulundu. Bahsi geçen sorunlar ile yakından ilgilenen Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş aktarılan tüm sorunlar hakkında gerekli çalışmaların başlatıldığını en kısa süre içerisinde de bu tarz sorunların çözüme kavuşturulacağını ifade etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.