Sağlık-Sen’den Yüksek İhtisas Hastanesi ziyareti

Sağlık-Sen’den Yüksek İhtisas Hastanesi ziyareti
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Başkan Yardımcısı Murat Özdağ, Yüksek İhtisas Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Hastaneye bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, Faturalandırma Birimi, Tahakkuk Birimi, Doğrudan Temin Birimi ve İhale Birimini ziyaret eden Akdoğan, “Sağlık çalışanlarımız, koronavirüs pandemisi yaşadığımız bu günlerde vatandaşımızın sağlık hizmetini alabilmesi noktasında büyük bir özveri ile mesai harcıyor, emek gösteriyor.” dedi.

HASTANE BİRİMLERİNE TOPLU ZİYARET
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi birimlerini ziyaret eden Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Başkan Yardımcısı Murat Özdağ ilk olarak Faturalandırma, Tahakkuk, Doğrudan Temin ve Satın Alma birimlerine giderek birim çalışanları ile sohbet etti ve yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Akdoğan ve Başkan Yardımcısı Özdağ ziyaretlerine yakın zamanda hizmete açılan Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ile devam etti.

"BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE EMEK GÖSTERİYORLAR"
Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’nin görev tanımını yapan Akdoğan, “Yakın dönemde Sağlık Bakanlığı, vatandaşımızın hizmetine açtığı ve geliştirme çalışmalarına devam ettiği ‘Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin’ görevi; hastalığın teşhisini koymak olmayıp daha önce ilgili dal uzman tabiplerince konulmuş olan tanı ve planlanan tedavi çerçevesinde ve kişinin bulunduğu ev ortamında; muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi sağlık ve rehabilitasyon hizmetlerinin verilmesi, hastanın ve ailesinin evde sağlık sürecinde üstlenebilecekleri görevler; hastalık ve sağlık süreçleri ile ilgili bilgilendirilmesi hastalığı ile alakalı evde kullanımı gerektiren tıbbi cihaz ve ekipmanların doğru ve uygun koşullarda kullanılması konusunda eğitim ve danışmanlık gibi hizmetlerin verilmesini kapsar. Bu kapsamda Evde Sağlık Hizmetleri Birimimiz koronavirüs pandemisi yaşadığımız bu günlerde vatandaşımızın sağlık hizmetini alabilmesi noktasında büyük bir özveri ile mesai harcıyor emek gösteriyorlar. Her bir mesai arkadaşıma yürekten teşekkürlerimi ifade etmek isterim.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.