Sağlık-Sen’den seri ziyaretler

Sağlık-Sen’den seri ziyaretler
Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve çiçeği burnunda AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan’ı ziyaret etti. 

“GÜÇ BİRLİĞİ YAPMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ”
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, önce Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ardından da AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplanı ziyaret etti. İlk olarak Başkan Saygılı’yı ziyaret eden Akdoğan, gerçekleşen ziyarette belediye çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade etti. Seçildiği günden bu yana Başkan Saygılı ile koordineli bir çalıştıklarını dile getiren Akdoğan, yakın çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Akdoğan, “Kırıkkale’mizin hayrına olacak hiçbir organizasyondan kaçınmadık, kaçınmayız da. İletişimimiz kopuk olmadıkça da, bizler güzel çalışmalarda el birliği güç birliği yapma fırsatlarını bulmuş olmaktan son derece mutluyuz. Bizler duyarlı ve yapıcı bir STK olarak üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeye özen gösteriyoruz.” diye konuştu. 

“TÜM DÜNYANIN YÜKÜNÜ SAĞLIK ÇALIŞANLARI ÇEKTİ”
Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini belirten Saygılı, “Evinden, eşinden çocuklarından uzak kalarak özverili bir şekilde insan üstü gayret ve görev bilinciyle hayatlarının önemli bir bölümünü pandemi ile uğraşarak geçiren tüm sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde tüm dünyanın yükünü sağlık çalışanlarımız çekti. Dünya nezdinde de ülkemizin sağlık çalışanları takdire şayan bir çaba ile örnek teşkil etmelerinden dolayı göğsümüzün kabardığını ifade etmek isterim. Sağlık-Sen teşkilatı olarak ziyaret etmeniz bizleri oldukça mutlu etti. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Karşılıklı iyi temennilerin ardından ziyaret sonunda Akdoğan, Başkan Saygılı’ya sağlık teşkilatının sembolü olan şilteyi hediye etti. 

HAYIRLI OLSUN
Daha sonra AK Parti Kırıkkale İl Başkanı seçilen Mustafa Kaplan’ı ziyaret eden Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Kaplan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Akdoğan, Başkan Kaplan’ın uzun yıllardır Kırıkkale başarılı bir grafik çizdiği çizdiğini dile getirdi. Kaplan’ı tebrik eden Akdoğan, yeni görevinde başarılar diledi. Kaplan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Karşılıklı iyi temennilerin ardından ziyaret sonunda Akdoğan, Başkan Kaplan’a sağlık teşkilatının sembolü olan şilteyi hediye etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.